Toshiba Logo

Toshiba Recent Questions, Troubleshooting Help & Support

Do you work here? Claim your company

  • 8K Products
  • 249K Answers
  • 4M Views

Old power supply? Sounds to me like the power supply is sending a faulty signal to the motherboard, thus causing the computer to try to correct the problem with a re-boot. My Alienware is bad for that when the power supple gets weak. Buying a new power supply always corrects it.

Toshiba... | Answered 8 hours ago


What browser are you using?
Internet Explorer? Chrome?
Try using a different one and see if you can access youtube from there, if not, check if you are the only one with the problem, there is a page to see if a site is down.
http://www.downforeveryoneorjustme.com

does any other page gives you trouble?
where are you? House, work, friends house?

Toshiba... | Answered Yesterday


Hello there!
You should try a different player. I personally use Media Player Classic http://mpc-hc.sourceforge.net/
VLC is also a very good choice: http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html
I hope this helps! Thumbs up if it does!

Toshiba... | Answered 2 days ago


SORRY NEVER HEARD OF THE GARMAN LANGUAGE HERE

Toshiba... | Answered 3 days ago


It could be an obstruction in the unit or it is not winding the tape onto the spools due to a broken or slipping belt(s). It could also be that the optical sensors, (that tell you there is a tape in the machine), are not operating. Some units also have an humidity checker. Leave the set turned on for a while and try it once it has warmed up a bit. It this doesn't work then dismantling is the only way to repair. Sorry

Toshiba... | Answered 3 days ago


Make sure the tv is on the remote operating channel. Generally channel 3 or 4.

Toshiba... | Answered on Apr 15, 2019


Go into set up cable then channel search use 3 or 4

Toshiba... | Answered on Apr 15, 2019


[CE50] Temperature/humidity sensor abnormality
Is the connector CN317 on the LGC board or th
e connector of the temperature/humidity sen-
sor disconnected?
Is the harness between the LGC board and the temperature/humidity sensor disconnected?
?
YES
?
Connect the connector securely. Replace the harness.
NO
1) Replace the temperature/humidity sensor.
2) Replace the LGC board.

Toshiba Office... | Answered on Apr 13, 2019


Perform 03 mode input test

Toshiba Office... | Answered on Apr 13, 2019


Perform 03 input test

Toshiba Office... | Answered on Apr 13, 2019


[C450]
Abnormal temperature difference between the center thermopile and the edge thermistor (Not determined)

Reset error code 08-400=0

Check fuser unit, power supply unit, thermopile, LGC board.

Toshiba Office... | Answered on Apr 13, 2019


Default 128, range 0-255, The larger the value, the darker only the target color becomes.

Seldom need to edit this code, color no good probably due to developer...

Toshiba Office... | Answered on Apr 13, 2019

Not finding what you are looking for?

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Toshiba Experts

The Knight
The Knight

Level 3 Expert

76036 Answers

Brad Brown

Level 3 Expert

18031 Answers

Marvin
Marvin

Level 3 Expert

84524 Answers

Are you a Toshiba Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...